Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Mustavuoren tallin toiminta painottuu lähinnä hoitajatoimintaan ja heille järjestettäviin tapahtumiin, mutta tietysti silloin tällöin järjestetään myös kaikille avoimia tapahtumia, esimerkiksi kilpailuja eri ratsastuksenlajeissa. Kesäaikaan saatetaan järjestää myös leirejä. Ylläpito ottaa mielellään tapahtumaehdotuksia vastaan, jotta toiminta saataisiin kävijöille mieleiseksi.

HUOM! Suurin osa Mustavuoren tallin toiminnasta tapahtuu Foorumilla, esimerkiksi ratsastustunnit ja hevosten päiväkirjat löytyvät sieltä. Kannattaa siis mennä tutustumaan!

 

Tallin toimintaan liittyviä linkkejä

Ilmoitustaululta löydät Mustavuoren tallin tulevat ja myöskin menneet tapahtumat. Myös muunlaiset ilmoitusluontoiset asiat löydät sieltä, esimerkiksi ajankohtaiset ratsastustunnit, hevosten hoitajahaut, huomiot ylläpidolta ja sen sellaiset tärkeät asiat.

Tapahtumiin ilmoittautumiset kuuluvat Toimistoon ja sinne hoitajat voivat myös laittaa viestejä ylläpidolle, esimerkiksi ostoksensa tallikaupasta.

Jos harkitset hoitajaksi hakemista, kannattaa lukea Hoitajien infoboksi. Sieltä löytyy tärkeää tietoa hoitamiseen liittyen!

Ratsastustunteja järjestetään vakituisesti ma-pe 17-20 välisenä aikana. Viikonloppuisin hoitajat saavat vapaasti liikuttaa hoitohevosiaan. Tulevista ratsastustunneista ilmoitetaan Foorumilla, jonne kirjoitetaan myös tuntikuittaukset omaan osioonsa. Tunneista tulossa pian tarkempaa infoa.

©2019 Mustavuoren talli - suntuubi.com